Vinterdæk


Vinterdæk er en livsnødvendighed for alle bilejer, når vinteren kommer. At få skiftet fra sommerdæk til vinterdæk er super nemt, og det er vigtigt at skifte, da det kan redde liv. Når vejene er isglatte, og du har lidt for meget fart på i et sving, så er det livsvigtigt at have vinterdæk på bilen, da disse kan være med til at redde dit og andres liv. Det er selvfølgelig vigtig , at du får den rigtig model til din bil, så snak med dit værksted inden, men sørg nu for at få skiftet dækkene.

Populære dækmærker:

Michelin

Michelin blev grundlagt i 1889 af to franske brødre. Med innovativt tænkning og fantastisk teknologi skabte disse to brødre en yderst populær virksomhed. Michelin producere nogle helt fantastiske dæk. Michelin har en hel guideline for at finde de perfekte dæk til lige præcis din bil og dine behov. Michelin producere både sommer- og vinterdæk, så din bil er sikre med nogle af de bedste dæk på markedet.

Bridgestone

Bridgestone er en verdenskendt dækfabrikant, der blev grundlagt i 1931 i Japan af Shojiro Ishibashi. Gennem den japanske industrialisering voksede Bridgestone sig hurtigt store.  De tænker innovativt for hele tiden at kunne udvikle og forbedre deres dæk. Bridgestone fokusere meget på sikkerheden af deres dæk, så alle trafikanter kan føle sig sikre.

Goodyear

Goodyear er en amerikansk dækfabrikant, som blev grundlagt i 1898 af Frank Seiberling. Virksomheden er opkaldt efter den amerikanske pioner, Charles Goodyear, som opfandt vulkaniseret gummi. Charles Goodyear er altså ”skyld” i nutidens teknologi inden for dæk, slanger og alt andet der indeholder gummi. Goodyear  har et hold af videnskabsmænd og forskere bag sig, for at sikre dig de bedste produkter og skabe innovative ting.

Gislaved

Gislaved er en svensk virksomhed, der producere bildæk. Med mere end 100 år i branchen ved Gislaved, hvad det er de laver. Du kan være sikker på at sikkerheden, ved Gislaved dæk, er helt i top. Gislaved tjekker deres dæk op til flere gange for at være sikker på at både vinter- og sommerdæk lever fuldt op til EU’s krav om sikkerhed.

General Tire

General Tire har udmærket sig indenfor dæk til biler, og er en utrolig succesfuld virksomhed. Den blev grundlagt i 1915 over i det vestlig Amerika. General Tire gør en dyd ud af højkvalitets dæk, så du får det bedste produkt på markedet. Dog laver General Tire ikke kun dæk til biler. De laver dæk til stort set alle køretøjer.

Kleber

Kleber blev for 100 år siden grundlagt på tre nøgleord: pålidelighed, sikkerhed og nærhed. Disse må siges at være rimelige vigtige, når vi snakker om dæk til bilen. Her kommer sikkerhed frem for alt. I dag er Kleber en kæmpe succes i hele Europa. Som alle andre dækfabrikanter producere Kleber vinter- og sommerdæk, men de producere også helårsdæk, som er sikre i alt slags vejr.

Nokian Tyres

Nokian Tyres er et finsk mærke, og de er en meget speciel dækfabrikant. De har nemlig ekstra fokus på billister i udsatte egne, hvad angår vejr. Nokian gør en dyd ud af at producere dæk, der kan stå fast i sne- frostvejr smat vilde og barske terræner, så du kan føle dig sikret, når du er ude på de glatte veje.

Nordexx

Nordexx dæk bliver produceret i tæt samarbejde med NDI’s innovative afdeling her i Danmark. Dækkene er gået igennem alle de fornødne sikkerhedstjek og opfylder alle amerikanske og europæiske standards, så du kan være helt tryg. Nordexx dæk kan fås til en overkommelig pris, uden du behøver at gå ned på kvalitet eller sikkerhed.