Audi classic parts

Audi er et tysk bilmærke, der blev grundlagt tilbage i 1910 af August Horch. Navnet kommer fra Horch oversat til latin. Horch betød nemlig tidligere ”lyt”, og ”lyt” på latinsk er Audi. August Horch havde tidligere haft et firma, hvori hans efternavn var firmanavnet, og var derfor nødt til at finde på et andet navn til sin nye bil- og motorvirksomhed. I dag er Audi en del af Volkswagen Group, men dette laver dog ikke om på Audis lange historie, hvor der er blevet produceret mange fantastiske bilmodeller.

se:    Audi reservedele

En af Audis rigtig populær modeller er Audi A3, som første gang blev produceret tilbage i 1996. Modellen deler teknisk base med VW Golf, Seat León og Skoda Octavia. Der findes i dag tre forskellige generationer indenfor Audi A3, og derfor kan man selvfølgelig få rigtig mange forskellige Audi A3 reservedele, som kan ordne det mindste problem, hvis dette måtte opstå.

En anden meget populær model af Audi 80, som vi i dag kender som Audi A4. Den blev første gang produceret i 1972, og bliver stadig produceret i dag. Der findes 4 generationer indenfor hver model. Det vil sige, at der er 8 generationer i alt til denne ene Audi model. Dette kræver mange Audi reservedele eller Audi classic parts, hvis der skulle ske noget med bare en af modellerne. Derfor er det jo heldigt, at man kan få Audi reservedele og Audi A4 reservedele.

Den sidste model, der lige skal nævnes, er Audi A6. Den blev første gang produceret i 1968, men her var den dog kendt under navnet Audi 100. Også i denne serie findes der 8 forskellige generationer, som alle har brug for forskellige classic dele, hvis noget skulle gå i stykker. Så her kan man selvfølgelig ligesom ved alle de andre også få Audi A6 classic reservedele, lige meget om det er til motoren, hjulene eller andet.

Modeller:

Audi 100 C1 classic parts
Audi 100 C2 classic parts
Audi 100 C3 classic parts
Audi 100 C4 classic parts
Audi 200 C2 classic parts
Audi 200 C3 classic parts
Audi 50 classic parts
Audi 60 classic parts
Audi 75 classic parts
Audi 80 B1 classic parts
Audi 80 B2 classic parts
Audi 80 B3 classic parts
Audi 80 B4 classic parts
Audi 90 B2 classic parts
Audi 90 B3 classic parts
Audi Cabriolet classic parts
Audi Quattro classic parts
Audi V8 classic parts